Uw mandje is momenteel leeg.
Deel deze pagina
Veilig betalen

ideal

Home Over ons
Over ons

Bollenwinkel.nl is een webshop waar diverse bol- en knolgewassen op kleur worden verkocht. In het voorjaar worden de in de zomer bloeiende gewassen verkocht. En in de het najaar de in het voorjaar bloeiende bollen en knollen.

Dick Schoon BV is onze eigen leliekwekerij. De lelies die in de webshop worden aangeboden komen uit onze eigen kwekerij. Het bedrijf is gevestigd in het grootst aaneengesloten bloembollen productiegebied in de wereld.

Wij hebben afspraken met collega-kwekerijen. Zodat de producten direct vanaf deze kwekerijen geleverd kunnen worden. Door deze directe contacten, kunnen wij kwaliteit garanderen. Deze wordt in de bloembollensector ook wel 'exportkwaliteit' genoemd. Normaal wordt de beste kwaliteit voor de export bewaard, wij stellen deze beschikbaar voor u.

Passie voor bloembollen loopt als een rode draad door ons bedrijf. Dit willen wij graag met u delen.

De mogelijkheden met bloembollen zijn heel divers en smaken verschillen. Wij geven u daarom graag een persoonlijk advies. Neem contact met ons via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .