Uw mandje is momenteel leeg.
Deel deze pagina
Veilig betalen

ideal

Home Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden

 1. Algemeen
Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Bollenwinkel.nl zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Het accepteren van een aanbieding danwel het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze Algemene Voorwaarden aanvaardt.

2. Prijs
De vermelde prijzen voor de aangeboden goederen zijn in euro, inclusief BTW en exclusief verzendkosten en eventueel andere van toepassing zijnde belastingen en/of heffingen, tenzij anders vermeld. Voor de gevolgen van drukfouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

3. Betaling
Betaling kan geschieden op de volgende manieren:
- iDeal
Met iDeal kunt u tijdens het plaatsen van uw bestelling meteen via uw eigen bank afrekenen. U doet dit binnen de vertrouwde betaalomgeving van uw bank. Uw bestelling wordt hierdoor sneller afgehandeld, zodat u zo snel mogelijk uw producten thuis ontvangt.
-
Contant
Indien u de bollen zelf ophaalt bij ons bedrijf, dan is het mogelijk om contant te betalen.
-
Factuur
Binnen acht dagen na ontvangst van uw pakket, dient u het aankoopbedrag door middel van bijgevoegde factuur op onze rekening over te maken. Bij orderbedragen boven de € 100, - wordt u verzocht een aanbetaling van 40% aan ons over te maken.

4. Reclames
Reclames omtrent kwaliteit en grootte van het geleverde dient schriftelijk te geschieden binnen 8 dagen na ontvangst van de goederen.
Eventuele schadevergoeding door foutieve en/of kwalitatief niet goede leveringen zal nimmer het bedrag van het geleverde te boven gaan.

5. Overeenkomst
De overeenkomst komt tot stand na acceptatie van uw bestelling door Bollenwinkel.nl. Overmacht kan ons van een gedane bestelling ontheffen.

6. Levering
Bestellingen worden in volgorde van binnenkomst verwerkt.
Het door u bestelde groenproduct wordt bij u thuis bezorgd wanneer het de juiste tijd is om het te planten. Op deze manier blijft de kwaliteit van de groenproducten optimaal. Als u uw producten echter op een andere tijd geleverd wilt hebben, kunt u dit tijdens het bestelproces op onze website aangeven. Wij houden daar (voor zover de natuur dat toelaat) dan rekening mee.

7. Bezorging
De artikelen worden op vakkundige wijze ingepakt. Bollenwinkel.nl draagt geen risico voor beschadiging en verlies van goederen tijdens het transport.
Als u een bestelling ontvangt die niet voor u bestemd is, dient u Bollenwinkel.nl hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen.

U betaalt slechts € 4,- verzendkosten per bestelling! Dit is een vast bedrag, ongeacht de grootte van uw bestelling. Eventuele extra kosten nemen wij voor onze rekening!

8. Privacy
Uw persoonsgegevens zijn opgenomen in het klantenbestand van Bollenwinkel.nl. Indien u dit niet wenst, kunt u dit laten weten via e-mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Verder gebruiken wij uw persoonsgegevens voor het uitvoeren van de overeenkomst.

9. Geschillen
Op alle overeenkomsten waarop deze Algemene Voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen tussen partijen zullen worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter in Nederland.

10. Copyright
Bollenwinkel.nl heeft het copyright op alle in deze website gebruikte teksten en fotografie. U kunt alleen gebruik maken van deze informatie na toestemming van de eigenaar.